Hoppa till sidans innehåll

Klubben/bli medlem


Kils OK är i grunden en orienteringsklubb med orientering som den huvudsakliga sporten. Men klubben är även med i friidrottsförbundet (se fliken "löpning), skidförbundet (se fliken "skidor") och kör en del Mountainbikeorientering (se fliken MTBO). Du är varmt välkommen till oss om du är intresserad av något av dessa sporter eller flera av dem.

Orienteringsträningar körs året om, både träningar som klubben arrangerar men ofta träningar eller träningstävlingar tillsammans med övriga klubbar i Värmland, även om högsäsongen är under våren och hösten. De flesta orienterarna och en hel del löpare är också med på de löpträningar vi har varje vecka hela året. Mer info kan du se under fliken "löpning" och i vår kalender. Skidträning körs när det finns snö och intresset finns, kontakta skidsektionen för mer info. Men vi hoppas på mer skidåkning framöver då vi har börjat med konstsnö.

Klicka på länkarna till vänster för att se mer info om oss eller gå in och läs om idrottsgrenarna vi är aktiva i eller aktiviteterna vi har i toppmenyn.

Länk till sida med info om att bli medlem

Uppdaterad: 21 FEB 2018 14:08

Eventor tävlingsanmälan orientering

 

  Ullmax stöd Kils OK

Kolla här om Frykstastugan är bokad

gräsroten

Facebook Kils OK Instagram Kils OK Twitter Kils OK

Postadress:
Kils OK - Orientering
c/o Britt-Marie Lundkvist, Äng Sjökullen 1
66591 Kil

Kontakt:
Tel: [saknas] Information
E-post: klubben.kilsok@gmail...

Se all info