Hoppa till sidans innehåll
Friska Kil logga

Stolpjakten/Friska Kil


Nu finns årets grundkarta för stolpjakten - FRISKA KIL med 40 kontrollstolpar över området Frykstahöjden - Lökeneskogen på hemsidan och på mittuppslaget i Annonsaktuellt. Senare släpps även en karta med 15 stolpar i områdent kring Stenåsen. Stolparna sitter ute till 30 September.

Den kartan och fler ex. av huvudkartan finns även att köpa på Audion Video, Apoteket Kronan, Turistbyrån och Frykstastugan för 20:-/st. Kartan+Kontrollangivelse/startkort finns också att skriva ut på den sida du är på nu.


Nordost om Fagerås arrangeras en stolpjakt med 30 stolpar som även används som träningsområde inför O-Ringen i Arvika vecka 30. Mer information kring detta och andra träningsområden hittar du på oringen.stolpjakten.se.


För var femte registrerad kod lottas fina priser ut, bl.a Spapaket på Selma Spa. Du kan registrera dina koder online på kil.stolpjakten.se eller med QR-koderna via stolpjaktens mobilapp eller manuellt via startkortet. Om någon stolpe saknas eller liknande, kontakta Alf Börjars 070-6020553.

OBS Spara gärna en kopia av startkortet fram till den 30/9 om det skulle hända något med registreringssystemet OBS

Uppdaterad: 2017-12-11 16:14
Skribent: Magnus Nordström
Epost: This is a mailto link
Eventorbild

Banner_Vaccinerad
Är det bokat redan?
Instagram
Facebook

Twitter

Postadress:
Kils OK - Orientering
Box 130
66523 Kil

Kontakt:
Tel: [saknas] Information
E-post: This is a mailto link

Se all info