MTBO - Kils OK - IdrottOnline Klubb
Hoppa till sidans innehåll

MTBO


Hej och välkommna till Kils OK´s MTBO sektion

Träningen sköter vi för det mesta själva, under sommaren 2018 , med början 1 Juni kommer det finnas en stående bana som man kan ladda ner här från sidan, kontrollerna kommer bestå av orange/vita snitslar på en pinne. Mycket av träningen består i vanlig mtb cykling på varierande underlag utan karta men den kan också komma med ibland. På Facebooksidan Kils OKs Information  skriver vi om vi tar ett gemensamt mtb/mtbo pass. Kanske kan det komma en gästtränare om tycke uppstår.  

Vill du träna och tävla i mountainbikeorientering (MTBO) för Kils OK så kontakta klubbens ansvarige Peter Carlberg. Som även svarar på frågor om sporten.

Du skall ha en MTB och hjälm, klädsel är valfri, men på tävlingar så försöker vi i möjligaste mån visa vilken klubb i åker för. Man har som i vanlig orientering en Sportident Pinne som registrerar vilka kontroller du tagit, som kan köpas på http://www.sportident.se (välj gärna pinnmodell 8 och uppåt)

Vi ordnar minst en deltävling i Värmlandsserien varje år samt 1 närtävling. Det finns även en Cup (Svenska Cupen i MTBO) som man kan vara med i, med tävlingar på olika ställen i Sverige. 

Klubben har 10 st mtbo kartställ av märket Nordenbergs light som man kan få låna vid träning och ev tävling. Vill du köpa ett större så kan vi gå ihop och beställa så blir det lite billigare.

Uppdaterad: 18 MAJ 2018 18:24
Skribent: Peter Carlberg
Epost: This is a mailto link

Eventor tävlingsanmälan orientering

Ullmax stöd Kils OK

Gräsroten stöd Kils OK

Kolla här om Frykstastugan är bokad

Facebook Kils OK Instagram Kils OK Twitter Kils OK

Postadress:
Kils OK - Orientering
Box 130
66523 Kil

Kontakt:
Tel: [saknas] Information
E-post: This is a mailto link

Se all info